Quotas not showing on mounted filesystem

  • Patrick70
  • 02/24/12
  • Offline
Posted: Fri, 2012-02-24 10:15

Hi there,

I have this server with two drives, and the secondary drive has been mounted as '/home2'. Virtual servers created on /home2 work just fine, but in the quota overview, those servers do not show any quotas at all. Yet in Webmin >> System >> Disk Quotas it has been enabled.

Any virtual servers on the normal '/home' (primary drive) do show the quotas correctly though.

Does anyone have any ideas how to get this working?

Thank you.

Regards,

Patrick


You could try quotacheck

  • Locutus
  • 10/10/10
  • Offline
  • Fri, 2012-02-24 10:35

You could try quotacheck /home2 to see if the quota files are correct.

Also, I'm not sure if Virtualmin is aware of having two separate mount points for home directories... What does "System / Re-check configuration" say about your quota files?


Thank you for your reply. I

  • Patrick70
  • 02/24/12
  • Offline
  • Fri, 2012-02-24 10:44

Thank you for your reply. I have done both of those, but it doesn't make any difference. Refreshing system information also doesn't do anything.


The strange thing is, in the

  • Patrick70
  • 02/24/12
  • Offline
  • Fri, 2012-02-24 14:15

The strange thing is, in the overall system information (Local disk space) it does seem to calculate the usage on the second drive, but it does not show it for the virtual server when viewing the quotas.


Does anyone have any ideas

  • Patrick70
  • 02/24/12
  • Offline
  • Sun, 2012-03-04 02:18

Does anyone have any ideas how to get this working?