Virtualmin

Log in to post new content in the forum.
Topic / Topic startersort ascending Replies Last post
[SOLVED]Email system virtual alias table (I think)
by DarrenS » Thu, 06/26/2014 - 11:12
1
by sauron1973
Thu, 08/14/2014 - 16:42
[SOLVED]Configure "Read User Mail" to read /var/spool/mail/$username ONLY
by 7stars » Wed, 11/26/2014 - 09:57
3
by 7stars
Wed, 11/26/2014 - 17:57
[solved]'' is not a valid program or does not exis
by kato » Thu, 08/14/2008 - 07:24
3
by kato
Sun, 06/07/2009 - 06:57
[solved] zencart installer: uncompression failed
by kato » Tue, 08/05/2008 - 11:31
19
by kato
Sun, 06/07/2009 - 06:57
[SOLVED] Yet another Dovecot/Thunderbird question
by huckleberrypie » Tue, 05/09/2017 - 00:53
0
by huckleberrypie
Tue, 05/09/2017 - 03:17
[SOLVED] Why does just one Virtualmin scheduled backup hang when all others are OK?
by otamate » Fri, 11/11/2016 - 03:01
9
by Masplus
Mon, 12/12/2016 - 03:33
[SOLVED] When sending mail - email "from" address is changed to the server's DNS name
by davelaneca » Thu, 11/09/2017 - 09:33
1
by davelaneca
Fri, 11/10/2017 - 11:39
[solved] What's the best place to create FTP ...
by desperatedcoolman » Fri, 03/28/2008 - 20:12
4
by desperatedcoolman
Sun, 06/07/2009 - 06:56
[Solved] Virtualmin Pro - What can I expect?
by remibruggeman » Fri, 03/08/2013 - 07:01
6
by tpnsolutions
Sat, 03/09/2013 - 09:36
[SOLVED] Virtualmin does not migrate plesk sub-domaine
by charlie_mtl » Wed, 03/06/2013 - 00:24
10
by charlie_mtl
Fri, 03/15/2013 - 11:20
[SOLVED] Virtualmin + Postfix : error on SMTP authentication [SASL LOGIN authentication failed]
by emmeics » Wed, 08/07/2013 - 13:48
2
by emmeics
Sat, 08/10/2013 - 11:44
[SOLVED] Using PHP-FPM generates 500 error, proxy : No protocol handler was valid for the URL /index.php...
by applejack » Thu, 07/25/2019 - 08:07
3
by jimdunn
Sun, 07/28/2019 - 18:14
[Solved] Theme broken - can't get back to virtualmin layout
by tjsa » Fri, 06/10/2016 - 14:41
5
by neuro17
Thu, 11/09/2017 - 10:54
[Solved] The "https://mywebsite.com:10000" is working. But "http://mywebsite.com:80" is not working. It says "Could Not Connect"
by sahibvirk » Fri, 05/20/2016 - 04:35
3
by sahibvirk
Fri, 05/20/2016 - 06:55
[solved] suEXEC - It doesnt apply-why?
by virtualmachine » Tue, 01/26/2010 - 17:25
0
by virtualmachine
Tue, 01/26/2010 - 18:07
[SOLVED] SSLEngine on / mod_ssl breaking apache
by kato » Wed, 07/30/2008 - 00:19
8
by andreychek
Sun, 06/07/2009 - 06:57
[SOLVED] SSL not working on shared IP
by nubevps » Wed, 11/28/2018 - 02:10
3
by nubevps
Thu, 11/29/2018 - 12:56
[SOLVED] Spamassassin X-PRIO value too high -- where to change?
by creeble » Mon, 02/15/2016 - 13:01
1
by creeble
Tue, 02/16/2016 - 16:12
[solved] sh and bash
by desperatedcoolman » Thu, 03/27/2008 - 00:02
2
by desperatedcoolman
Sun, 06/07/2009 - 06:56
[solved] setting open_basedir results in "No input file specified." ??
by haydent » Sun, 01/02/2011 - 17:53
3
by haydent
Mon, 01/03/2011 - 22:52
[Solved] Root is a virtual server owner
by eustachy » Mon, 10/12/2009 - 13:00
9
by JamieCameron
Mon, 10/19/2009 - 12:44
[SOLVED] Problem with Drupals Clean-URLs feature. Apache not allowing the rewrite
by hyper3xpl0iter » Mon, 08/10/2015 - 14:07
1
by hyper3xpl0iter
Mon, 08/10/2015 - 14:15
[SOLVED] Postgrey auto whitelist
by inteq » Sat, 03/21/2015 - 08:56
2
by inteq
Tue, 03/24/2015 - 22:13
[SOLVED] Postfix/smtp Connection timed out
by softwarecomunitario » Fri, 10/09/2015 - 17:57
4
by Diabolico
Sun, 10/11/2015 - 01:03
[SOLVED] Postfix/LDAP Mail error with usernames
by hyper3xpl0iter » Sun, 08/02/2015 - 20:25
5
by hyper3xpl0iter
Mon, 08/03/2015 - 14:16
  • New posts
  • No new posts
  • Hot topic with new posts
  • Hot topic without new posts
  • Sticky topic
  • Locked topic
Subscribe to RSS - Virtualmin