Configuration issue with mailing system what I am doing wrong?

This is the mail system at host mail.redbirdtechnologies.com.

I'm sorry to have to inform you that your message could not be delivered to one or more recipients. It's attached below.

For further assistance, please send mail to postmaster.

If you do so, please include this problem report. You can delete your own text from the attached returned message.

The mail system

<rbt@ns1> (expanded from webmaster@redbirdtechnologies.com): Host or domain name not found. Name service error for name=ns1 type=A: Host not found

Status: 
Active

Comments

Is there an entry in your system's /etc/hosts file for ns1 , with your system's IP address?

If you are unsure, please post the output from the commands :

hostname -f
cat /etc/hosts

127.0.0.1 localhost 127.0.1.1 ns1 am1

The following lines are desirable for IPv6 capable hosts

::1 localhost ip6-localhost ip6-loopback fe00::0 ip6-localnet ff00::0 ip6-mcastprefix ff02::1 ip6-allnodes ff02::2 ip6-allrouters XXX.XXX.8.8 ns1.wtllc.net ns1 XXX.XXX.8.8 am1.wtllc.net am1 XXX.XXX.8.5 ap3.wtllc.net ap3 XXX.XXX.8.2 ap2.wtllc.net ap2 XXX.XXX.8.20 iu1.wtllc.net iu1 XXX.XXX.8.50 g1.wtllc.net g1

XXX.XXX.12.244 www.redbirdtechnologies.com redbirdtechnologies.com ns1.redbirdtechnologies.com mail.redbirdtechnologies.com XXX.XXX.12.208 erp1.redbirdtechnologies.com erp2.redbirdtechnologies.com erp3.redbirdtechnologies.com rbt1.redbirdtechnologies.com rbt2.redbirdtechnologies.com csm1.redbirdtechnologies.com csm2.redbirdtechnologies.com XXX.XXX.12.243 ns1.wiblintechnologies.com

I added ns1.technologies.com postfix config but didn't change the problem.

Closer I think I had a name resolution I just fixed now I am getting:

This is the mail system at host mail.redbirdtechnologies.com.

I'm sorry to have to inform you that your message could not be delivered to one or more recipients. It's attached below.

For further assistance, please send mail to postmaster.

If you do so, please include this problem report. You can delete your own text from the attached returned message.

The mail system

<rbt@ns1> (expanded from rbt@redbirdtechnologies.com): mail for ns1 loops back to myself

This is the mail system at host wmail4.sea5.speakeasy.net.

I'm sorry to have to inform you that your message could not be delivered to one or more recipients. It's attached below.

For further assistance, please send mail to postmaster.

If you do so, please include this problem report. You can delete your own text from the attached returned message.

The mail system

ns1.redbirdtechnologies.com@speakeasy.net (expanded from ): host mail.speakeasy.net[69.17.117.59] said: 554 Sorry, no mailbox here by that name. (#5.1.1) (in reply to RCPT TO command)

Any ideas?

Howdy -- the error you're getting may mean that "ns1" isn't listed on the Postfix "mydestination" line.

If you log into your server over SSH as root, and edit /etc/postfix/main.cf, look for the line beginning with "mydestination", and add the name "ns" to the end of that line.

You Rock!

Thank you so much!

Is that working for you then? If so, that's great! And I'll go ahead and mark this as fixed :-) Thanks!