Hi, I seemed to have DKIM set up correctly but dkim-milter doesnt seem to start? Am i doing something wrong? Thanks...

[root@mail01 ~]# yum install dkim-milter Loaded plugins: fastestmirror, presto Loading mirror speeds from cached hostfile * base: ftp.linux.ncsu.edu * extras: mirror.thelinuxfix.com * updates: centos.mirror.constant.com Setting up Install Process Package dkim-milter-2.8.3-8.el6.x86_64 already installed and latest version Nothing to do [root@mail01 ~]# start dkim-milter start: Unknown job: dkim-milter [root@mail01 ~]#
Status: 
Active

Comments

Did you try setting it up using the DKIM page in Virtualmin? That should perform the installation and configuration for you automatically ..

Yes I did. It said it installed but just wont start... I then tried to start it via CLI as well with the same result. fyi:

Finding virtual servers to enable DKIM for .. .. found 1 servers   Generating private key in file /etc/dkim.key .. .. done   Extracting public key from private key in /etc/dkim.key .. .. done   Setting domain and selector in DKIM filter configuration .. .. done   Adding DKIM records to DNS domain targetmyad.com .. .. added successfully   Enabling DKIM filter at boot time .. .. done   Starting DKIM filter .. .. start failed : initctl: Unknown job: dkim-milter   DKIM setup failed!   Re-starting DNS server .. .. done

Which version of Webmin are you running there? This bug should be fixed in the 1.610 release.

The simplest way to install it is with the commands :

cd /tmp
wget http://prdownloads.sourceforge.net/webadmin/webmin-1.610-1.noarch.rpm
rpm -U webmin-1.610-1.noarch.rpm

Ahhh... there would be the issue.. Virtualmin version 3.96 Pro / Webmin 1.600

Does vmin not update webmin by default as well? (i assumed it would during the reg pkge updates) - i will run the install as you stated above though... thx

You should see a prompt to apply the Webmin update on the System Information page in Virtualmin..