Loading problem (Virtualmin)

4 posts / 0 new
Last post
#1 Sun, 08/04/2019 - 00:12
Raphael3922

Loading problem (Virtualmin)

Hello,

I work on a VPS of the Ste Ovh: Profile machine

CPU: Intel (R) Atom (TM) CPU D425 @ 1.80GHz Hearts: 2 Cache: 512KB - RAM: 2x 2048MB - Disks: 1 x 2000 GB. Centos 7; Webmin / Virtualmin.

When I try to connect to the Virtualmin that is installed on my server (by the following URL: https: //www.xxxyyy.zzz: 10000 / sysinfo.cgi? Xnavigation = 1), I get a window that contains a left the usual menu display but right there is only: "Failed to open /var/webmin/modules/package-updates/current.cache for writing: No space left on device" poster . (Whereas previously everything was displayed correctly and "normally".)

In Ssh, I tried (as root) :

/etc/init.d/webmin restart

Which give :

Stopping Webmin server in / usr / libexec / webmin Starting Webmin server in / usr / libexec / webmin Pre-loaded virtual-server / virtual-server-lib-funcs.pl in virtual_server Pre-loaded virtual-server / feature-unix.pl in virtual_server Pre-loaded virtual-server / feature-dir.pl in virtual_server Pre-loaded virtual-server / feature-dns.pl in virtual_server Pre-loaded virtual-server / feature-mail.pl in virtual_server Pre-loaded virtual-server / feature-web.pl in virtual_server Pre-loaded virtual-server / feature-webalizer.pl in virtual_server Pre-loaded virtual-server / feature-ssl.pl in virtual_server Pre-loaded virtual-server / feature-logrotate.pl in virtual_server Pre-loaded virtual-server / feature-mysql.pl in virtual_server Pre-loaded virtual-server / feature-postgres.pl in virtual_server Pre-loaded virtual-server / feature-ftp.pl in virtual_server Pre-loaded virtual-server / feature-spam.pl in virtual_server Pre-loaded virtual-server / feature-virus.pl in virtual_server Pre-loaded virtual-server / feature-webmin.pl in virtual_server Pre-loaded virtual-server / feature-virt.pl in virtual_server Pre-loaded virtual-server / feature-virt6.pl in virtual_server

and the command: df -h

The answer is: Sys. File Size Used Dispo Uti% Mounted / dev / root 58G 31G 25G 56% / devtmpfs 2.0G 0 2.0G 0% / dev tmpfs 2.0G 0 2.0G 0% / dev / shm tmpfs 2.0G 9.8M 2.0G 1% / run tmpfs 2.0G 0 2.0G 0% / sys / fs / cgroup / dev / sda3 1,8T 1,2T 544G 68% / home tmpfs 393M 0 393M 0% / run / user / 0

When I run the command (in order to know the state of the disks): cat / proc / mdstat I get : unused devices:

Can someone help me, bring me advice?

please thank

Raphael

Sun, 08/04/2019 - 00:26
Raphael3922

In Ssh, I tried (as root) :

netstat -ltnp

Which give :

Connexions Internet actives (seulement serveurs) Proto Recv-Q Send-Q Adresse locale Adresse distante Etat PID/Program name tcp 0 0 0.0.0.0:20000 0.0.0.0:* LISTEN 1031/perl tcp 0 0 0.0.0.0:587 0.0.0.0:* LISTEN 1117/master tcp 0 0 0.0.0.0:111 0.0.0.0:* LISTEN 1/init tcp 0 0 0.0.0.0:10000 0.0.0.0:* LISTEN 11461/perl tcp 0 0 www.xxx.yyy.zzz:53 0.0.0.0:* LISTEN 859/named tcp 0 0 127.0.0.1:53 0.0.0.0:* LISTEN 859/named tcp 0 0 0.0.0.0:22 0.0.0.0:* LISTEN 831/sshd tcp 0 0 127.0.0.1:11000 0.0.0.0:* LISTEN 1120/lookup-domain- tcp 0 0 0.0.0.0:25 0.0.0.0:* LISTEN 1117/master tcp 0 0 127.0.0.1:953 0.0.0.0:* LISTEN 859/named tcp6 0 0 :::587 :::* LISTEN 1117/master tcp6 0 0 :::2222 :::* LISTEN 899/proftpd: (accep tcp6 0 0 :::111 :::* LISTEN 1/init tcp6 0 0 :::10000 :::* LISTEN 11461/perl tcp6 0 0 :::21 :::* LISTEN 899/proftpd: (accep tcp6 0 0 :::53 :::* LISTEN 859/named tcp6 0 0 :::22 :::* LISTEN 831/sshd tcp6 0 0 :::25 :::* LISTEN 1117/master tcp6 0 0 ::1:953 :::* LISTEN 859/named

Can someone help me, bring me advice?

please thank

Raphael

Sun, 08/04/2019 - 01:10
Tue, 08/06/2019 - 02:08
Raphael3922

Hello,

Thank you for this answer, I believe, indeed, that I will have to reinstall everything.

Thank you for your advice and information. If I manage to get around this problem, I will return you to share my experience.

Thank you

Raphael