Issues for Webmin Core

Summary Status Priority Category Replies Last updated Assigned to Createdsort ascending
[BUG] Amazon S3 backup does not work on a fresh install until awscli is installed Active Normal Bug report 1 1 week 3 days iordachej 1 week 3 days
Most Bootup and Shutdown items suddenly gone Active Normal Bug report 2 2 weeks 5 days bob7123 2 weeks 6 days
Is it possible to pre-install Google Authenticator Perl script? Active Normal Feature request 1 3 weeks 4 days kimfull 3 weeks 4 days
Lets encrypt problems Active Normal Support request 3 4 weeks 1 day info@gnulabs.se 4 weeks 1 day
WAF module Active Normal Support request 2 1 month 4 days David Power 1 month 1 week
Can not Create Virtual IP address Active Normal Bug report 18 1 week 2 days jimr 1 month 1 week
ERR_CONNECTION_TIMED_OUT can ping, but cannot browse Active Normal Support request 4 2 months 2 weeks onmagic 2 months 2 weeks
Setting for Usermin start at boot is not respected! Active Normal Bug report 9 3 months 1 day Blueforce 3 months 5 days
SSL working without apache/nginx Active Normal Feature request 3 3 months 2 weeks skelgaard 3 months 3 weeks
error messages updating to webmin 1.953 "Use of uninitialized value $mode in string ne at /usr/share/webmin/virtualmin-nginx/virtual_feature.pl line 935" Active Normal Bug report 4 4 months 1 week Elisha Bentzi 4 months 1 week
Duo 2fa Support Active Normal Feature request 1 4 months 2 weeks Nsis_licensing 4 months 2 weeks
Linux Firewall not opening Fixed (pending) Normal Support request 4 4 months 3 weeks ambercromby 4 months 3 weeks
server refusing connections Active Normal Support request 2 4 months 4 weeks choose2youth 4 months 4 weeks
Postgresql bug after recent update Active Normal Bug report 1 5 months 17 hours gutiersa 5 months 17 hours
Dovecot Alias not working for folders with special characters Active Normal Bug report 3 5 months 19 hours diegoweb 5 months 1 week
Dovecot mailcrypt plugin doesn't work Active Normal Support request 1 5 months 2 weeks bighost 5 months 2 weeks
Unable to create database on virtual server Active Normal Bug report 5 5 months 1 week randomuser456852 5 months 2 weeks
Letsencrypt certificate error for the host system server2.mydomain.com Active Normal Support request 10 6 months 2 days adamjedgar 6 months 2 weeks
Hostnames not being handled correctly if domain|search not found in resolv.conf Fixed (pending) Normal Bug report 1 6 months 4 weeks noisemarine 7 months 4 days
Modified account plan does not reflect Active Normal Bug report 5 7 months 2 weeks nabil 7 months 2 weeks
***UNCHECKED*** subject in all emails Active Normal Support request 3 7 months 3 weeks KAtwitch 7 months 3 weeks
Allow clients (administrators) and their users the ability to enable 2FA. Active Normal Feature request 2 8 months 5 days thedaemexco 8 months 6 days
Prometheus Active Normal Feature request 1 8 months 3 weeks Vince42 8 months 3 weeks
Still problems that break Postfix when changing network settings Active Normal Bug report 8 9 months 1 week Blueforce 9 months 2 weeks
Yum repo file errors Active Normal Bug report 2 10 months 2 weeks sgrayban 10 months 2 weeks
webmin letsencrypt certbot issue Active Normal Support request 54 6 months 4 weeks toli 11 months 1 day
Webmin 1.940 minimal Active Normal Task 10 10 months 2 weeks rubenzsolt 11 months 1 week
Webmin does not support STARTTLS when sending e-mail Fixed (pending) Normal Bug report 12 1 month 2 weeks JEMEDIACORP 1 year 5 days
Changing hostname does not update hosts file Active Normal Bug report 2 1 year 2 weeks janderk 1 year 2 weeks
Held back/locked packages should be ignored Fixed (pending) Normal Bug report 5 1 year 1 month sgrayban 1 year 1 month
Memory Usage after recent updates has increased significantly and is now unstable Active Normal Support request 10 1 year 1 month adamjedgar 1 year 1 month
DNS Zones are not showing in list and system thinks they not exists Active Normal Bug report 2 1 year 1 month Baterka 1 year 1 month
Failed to lock file /var/webmin/modules/status/oldstatus Active Normal Support request 5 1 year 2 weeks ghost23 1 year 1 month
No disks were found on this system. Active Normal Bug report 11 7 months 3 weeks rubenzsolt 1 year 3 months
Question about the malicious code inserted into Webmin and Usermin Active Normal Task 5 1 year 3 months Blueforce 1 year 3 months
Reboot Now Message - How to Clear - CentOS Active Normal Support request 13 1 year 3 months sonoracomm 1 year 4 months
After upgrading to Webmin 1.910, can no longer connect: SSL_ERROR_NO_CYPHER_OVERLAP Active Normal Bug report 3 1 year 5 months bperet 1 year 5 months
When applying configuration in IPTABLES produces error, Firewall is reset (both active and boot) Active Normal Bug report 2 1 year 5 months bperet 1 year 5 months
Flaky D-Bus with dbus.exceptions.DBusException Active Normal Bug report 5 1 year 5 months Rory Bremner 1 year 5 months
Upgrade LDAP support to use SSSD Active Normal Task 5 1 year 6 months brunno 1 year 6 months
In Server Templates if username format is set to "username@domain", changing domain name of virtual server results in error "Mail for domain failed!" Active Normal Bug report 5 10 months 2 weeks vishnunn 1 year 6 months
Unknown CA error when adding server with LetsEncrypt certs in Cluster Webmin Servers Active Normal Bug report 1 1 year 7 months menathor 1 year 7 months
Cron jobs in cron.daily not showing up in Webmin Active Normal Bug report 7 1 year 7 months menathor 1 year 7 months
bind9 (Addresses and Topology-Global address and topology options-Ports and addresses to listen on) Active Normal Support request 2 1 year 8 months Serdar ARIKAN 1 year 8 months
Root user now has no modules. I can' do anything but look at a blank dashboard. Fixed (pending) Normal Support request 11 1 year 8 months chazbun 1 year 8 months
Webmin can't set / change MySQL 8.0.11+ passwords Active Normal Bug report 1 year 8 months menathor 1 year 8 months
chroot issue if enabled you can't made any changes in account Active Normal Bug report 1 1 year 9 months g77 1 year 9 months
Strange characters on the webmin menu in Brazilian Portuguese Fixed (pending) Normal Bug report 47 5 months 3 weeks brunno 1 year 10 months
The miniserv.conf file is not properly cleaned up after virtual server is deleted Active Normal Bug report 7 1 year 8 months yngens 1 year 10 months
Menu item in Webmin > Servers missing for "BIND DNS Server". Active Normal Bug report 7 1 year 6 months yngens 1 year 11 months

Pages

Subscribe to Issues for Webmin Core