Issues for Webmin Core

Summary Status Priority Categorysort descending Replies Last updated Assigned to Created
Can´t backup / restore virtual servers (Centos 7 / MySQL 5.7.12) Active Major Bug report 11 4 years 2 months rogeriobrito 4 years 9 months
Perfect Foreward Secrecy does not work / SSL Active Normal Bug report 3 6 years 2 months verex 6 years 3 months
Networking and firewall settings failing badly after reboot Active Major Bug report 11 5 years 12 hours philmck 5 years 4 days
Seem to still be issues with Bind Active Normal Bug report 3 4 years 4 months cruiskeen 4 years 4 months
Installing mcrypt on Centos 7 (and other PHP issues) Active Normal Bug report 17 3 years 7 months h4ns3n 3 years 8 months
Wrong quotas returned by "system info" (sysinfo.cgi) Active Normal Bug report 1 5 years 6 months ThierryMasson 5 years 6 months
Password change removes authy token Active Normal Bug report 1 3 years 11 months lulatsch66 3 years 11 months
Module links giving error Active Normal Bug report 37 2 years 8 months sgrayban 3 years 1 week
Invalid characters in FTP server password Active Normal Bug report 1 10 years 6 months arjones85 10 years 6 months
Hostnames not being handled correctly if domain|search not found in resolv.conf Fixed (pending) Normal Bug report 1 8 months 2 weeks noisemarine 8 months 3 weeks
Switching Theme Active Normal Bug report 8 4 years 11 months pcfreak30 4 years 11 months
Let's Encrypt Error: Gave up waiting for valiation Active Normal Bug report 39 3 years 5 months Kintaro 3 years 7 months
strange updates Active Normal Bug report 2 2 years 1 month berjoe 2 years 1 month
SMART Drive Status not working Active Normal Bug report 1 3 years 11 months bob7123 3 years 11 months
Block user / host on failed logins Active Normal Bug report 8 6 years 1 month mmi 6 years 1 month
File not found after changing to authentic theme Active Normal Bug report 3 4 years 3 months just_me 4 years 3 months
Strange characters on the webmin menu in Brazilian Portuguese Fixed (pending) Normal Bug report 47 7 months 2 weeks brunno 1 year 11 months
Logrotate Error Active Normal Bug report 4 3 years 10 months tpnsolutions 3 years 10 months
LDAP sense oddities in Webmin 1.881 Active Normal Bug report 7 2 years 9 months zignut 2 years 9 months
lock files broken with Debian 5.0 Active Normal Bug report 13 10 years 3 months sgrayban 10 years 3 months
"Repositories" are showing under Servers after magic mouse clicks Active Normal Bug report 4 7 years 8 months Ilia 7 years 8 months
Java issue again after last java update Active Normal Bug report 1 5 years 11 months chiareu 5 years 11 months
Unable to access CSF firewall Active Normal Bug report 4 4 years 3 months dnosker 4 years 3 months
Restoring a webmin backup fails Active Normal Bug report 3 5 years 5 months philmck 5 years 5 months
Missing Serverstatus in Dashboard Active Normal Bug report 4 1 year 6 months just_me 2 years 9 months
error messages updating to webmin 1.953 "Use of uninitialized value $mode in string ne at /usr/share/webmin/virtualmin-nginx/virtual_feature.pl line 935" Active Normal Bug report 4 6 months 1 day Elisha Bentzi 6 months 3 days
Trust links from unknown referrers box gone! Active Normal Bug report 13 5 years 10 months Blueforce 5 years 10 months
Webmin/Virtualmin not running in full https mode Active Normal Bug report 3 3 years 5 months sfbob 3 years 5 months
Unknown CA error when adding server with LetsEncrypt certs in Cluster Webmin Servers Active Normal Bug report 1 1 year 9 months menathor 1 year 9 months
Error When Submitting Support Ticket Active Normal Bug report 1 3 years 9 months stan 3 years 9 months
Awstats failures Ubuntu 18.04 Active Normal Bug report 1 2 years 6 months info@gnulabs.se 2 years 8 months
Grub2 now the default Active Normal Bug report 20 4 years 1 week sgrayban 9 years 10 months
Installation fails on Oracle Solaris 11.2 (SPARC) Active Normal Bug report 7 5 years 10 months rcarlos 5 years 10 months
Flaky D-Bus with dbus.exceptions.DBusException Active Normal Bug report 5 1 year 6 months Rory Bremner 1 year 7 months
Incorrect links in Postfix section Active Normal Bug report 1 5 years 3 months ADDISON74 5 years 3 months
Filemin won't extract zip and tar.gz files Active Critical Bug report 16 2 years 5 months hinhthoi 4 years 7 months
DNS: Transfer "Client Views" to slaves?! Active Normal Bug report 5 9 years 9 months KarlMoik 9 years 9 months
PEAR module MDB2 (2.5.0) installed reads MDB2 ver 2.4.1 Active Normal Bug report 3 7 years 7 months sfbob 7 years 8 months
Letsencrypt Active Normal Bug report 3 4 years 10 months pcfreak30 4 years 10 months
Redirects in Apache2 Active Normal Bug report 3 3 years 4 months ghost23 3 years 5 months
unwanted dns record removing Active Normal Bug report 2 6 years 8 months 9px 6 years 8 months
Webmin update changes ports in Apache Active Normal Bug report 2 5 years 3 months ADDISON74 5 years 3 months
nginx worker processes does not accept auto Active Normal Bug report 5 10 months 2 weeks michelv 2 years 5 months
[BUG] Amazon S3 backup does not work on a fresh install until awscli is installed Active Normal Bug report 1 2 months 2 days iordachej 2 months 2 days
Webmin is not loading pages in Chrome Active Normal Bug report 3 5 years 9 months ADDISON74 5 years 9 months
Procmail deletes email Active Normal Bug report 5 4 years 1 week peloton 4 years 1 week
Webmin service process crashing and/or hanging Active Normal Bug report 6 8 years 4 months pban02 8 years 4 months
Webmin + LDAP allows for Multiple Users with same UID Active Normal Bug report 1 6 years 7 months utweb-systems 6 years 7 months
file manager still doesn't work Active Normal Bug report 1 6 years 5 months CoralAtlas 6 years 5 months
lookup-domain.pl causeing alot of I/O operations Active Normal Bug report 7 4 years 5 months george.asenov 5 years 2 months

Pages

Subscribe to Issues for Webmin Core