webmin update log

The System Information screen use to display the Virtualmin version number but it has disappeared since the latest update to (I think) the theme.

Status: 
Active

Comments

The theme version number is gone, but the Virtualmin version should still be there ..

The Wemmin version is showing eg Webmin version 1.730 but there is definitely no Virtualmin version on the screen.

I assume that the user you are logging in as has access to Virtualmin?

Yes. Logged in as root.

Could you attach a screenshot of what you do see on the System Information page?

webmin.log :

1422838800.23003.0 [02/Feb/2015 02:00:00] ************ 48e366fc9ddec8cff627f35015a93597 192.168.1.10 security-updates update.cgi "update" "packages" "10" got='spamassassin' got='spamc' got='mysql-server' got='mysql-common' got='mysql-client-5.5' got='mysql-client' got='mysql-server-core-5.5' got='mysql-server-5.5' got='mysql-client-core-5.5' got='webmin-virtual-server' 1422846130.17263.0 [02/Feb/2015 04:02:10] ************ 48e366fc9ddec8cff627f35015a93597 192.168.1.10 webmin update.cgi "install" "-" "mysql" desc='MySQL Database Server' 1422846132.17263.1 [02/Feb/2015 04:02:12] ************* 48e366fc9ddec8cff627f35015a93597 192.168.1.10 webmin update.cgi "install" "-" "mount" desc='Disk and Network Filesystems' 1422848692.20039.0 [02/Feb/2015 04:44:52] ************* a2f37489f733498e26bdc47d648720f0 192.168.1.10 security-updates update.cgi "update" "packages" "1" got='dovecot-common' 1422921547.6238.0 [03/Feb/2015 00:59:07] *************** 720604611f79f04cf43e4248a85e04b0 192.168.1.10 security-updates update.cgi "update" "packages" "7" got='libclamav6' got='clamav' got='clamav-base' got='clamav-daemon' got='clamav-docs' got='clamav-freshclam' got='clamav-testfiles' 1423282111.15049.0 [07/Feb/2015 05:08:31] **************9f9b50957fdeee55b1214da7587bd420 192.168.1.10 virtual-server config_save.cgi "_config_" "-" "-" alias_types='1,2,5,6,7,8,9,10,11,12,13' edit_afiles='1' edit_ftp='1' edit_homes='0' edit_quota='1' module='virtual-server' own_restore='0' post_check='1' save='Save' section='line1.5' section_next='line2' show_pass='1' usermin_switch='1' webmin_modules='' webmin_theme='virtual-server-theme' 1423282192.15088.0 [07/Feb/2015 05:09:52] ***************9f9b50957fdeee55b1214da7587bd420 192.168.1.10 virtual-server config_save.cgi "_config_" "-" "-" alias_types='1,2,5,6,7,8,9,10,11,12,13' edit_afiles='1' edit_ftp='1' edit_homes='0' edit_quota='1' module='virtual-server' own_restore='0' post_check='1' save='Save' section='line1.5' section_next='line2' show_pass='1' usermin_switch='1' webmin_modules='' webmin_theme='*'

Installed webmin-virtual-server-theme :

apt-show-versions webmin-virtual-server-theme webmin-virtual-server-theme/virtualmin-universal uptodate 9.0-2

Thanks for the screenshot link - unfortunately I have no idea why that would happen, as from looking at the code it seems impossible :-(

Perhaps I already fixed it in the code though, but the new version isn't out yet..

Thank you,

waiting ... and feedback after next update.

Eric

Diabolico's picture
Submitted by Diabolico on Sat, 02/14/2015 - 12:33

It would be nice to have any sort of solution as right now i just pass 30.000 lines of same error Eric already pointed out. Not sure what is the trigger but in my case it looks like this is connected with how much i'm logged in Virtualmin. More time i spend browsing in Virtualmin more error is produced. My miniserv.error file is clogged with "Use of uninitialized value in string eq at /usr/libexec/webmin/virtual-server-theme/newleft.cgi line 173" and small percentage of same error but with "...line 30".