virtual server dropdown list not showing

14 posts / 0 new
Last post
#1 Tue, 10/22/2019 - 10:08
shenkwen

virtual server dropdown list not showing

I haven't logged in my Virtualmin for a long time. When I logged in today everything seems fine except the dropdown server list in the sidebar is gone. Though I can still see the server list by clicking the "List Virtual Servers" link at the bottom of the sidebar and my sites are running well. Could anyone please help me bring the server list dropdown back?

Tue, 10/22/2019 - 10:33
Dibs

What version of Virtualmin are you using?

Tue, 10/22/2019 - 10:54 (Reply to #2)
shenkwen

6.04GPL

Tue, 10/22/2019 - 11:05
Dibs

Just so I understand correctly - you are seeing both "panes"? The left and the right - just aren't seeing the Virtual Servers drop down in the left "pane"? But are seeing the 2 separate "blocks" in the left pane - the Virtual Server block (create, edit, edit user, etc. ending with Logs & reports) and the System block (System Settings....Backup & Restore)?

Tue, 10/22/2019 - 11:29 (Reply to #4)
shenkwen

exactly

Tue, 10/22/2019 - 11:34
Dibs

In Virtualmin - Systemsettings - Virtualmin Config - User Interface Settings: what do you have in the "sort virtual servers by"?

Mine is Domain name with subserver tree.

Tue, 10/22/2019 - 11:54
shenkwen

me too

Tue, 10/22/2019 - 11:56
Dibs

Daft as it sounds - you are logged into Virtualmin as the "master user"?

Tue, 10/22/2019 - 12:06
shenkwen

I've confirmed that it is a CSS issue. The dropdown list is in the HTML but is block by the webmin/virtualmin tab switch. It is still very strange though

Tue, 10/22/2019 - 14:54
adamjedgar

Perhaps change the virtualmin default theme itself to an older one and back again?

https://www.virtualmin.com/node/54990

AJECreative is the home of $5 webhosting, $15/month VPS servers (1cpu,1gb RAM, 25GB storage)
Centos7, Debian9, or Ubuntu18LTS
Available Control Panels = Centos-Webpanel, Cyberpanel, or Virtualmin

https://ajecreative.com.au

Tue, 10/22/2019 - 15:58 (Reply to #10)
Dibs

yep - daft as that might sound, could work. ;)

Thu, 10/24/2019 - 11:28
shenkwen

It doesn't work..

Thu, 10/24/2019 - 11:45
Dibs

Do you have Chrome Developer tools on your PC? Maybe examine the element, alter the CSS (it will do that locally) and see if you get any success?

Then make the change in the CSS on the server.

Not ideal admittedly.

Mon, 10/28/2019 - 09:17
shenkwen

Seems that is the only way that doesn't cost me tons of time. Thanks!